Handlekurv 0

Kjøp fotballdrakter hos Retrodrakt!

Velkommen til Retrodrakt! - Norges bredeste utvalg av fotballdrakter!
www.retrodrakt.com er en norsk nettbutikk som kan skilte med ha Norges bredeste utvalg av fotballdrakter!
Vi i Retrodrakt er lidenskapelig opptatt av fotball og fotballdrakter. Vår ambisjon er å tilby klassiske originale fotballdrakter til nordmenn som er glade i fotball og fotballdrakter.
På www.retodrakt.com vil du kunne kjøpe fotballdrakter fra klubber og landslag over hele verden og på alle nivåer! I vår nettbutikk kan du kjøpe gamle (vintage / retro), nye og spesielle fotballdrakter som du ikke kan kjøpe i andre norske nettbutikker. Vi har fotballdrakter som er nesten 40 år gamle til nye fotballdrakter fra årets sesong.
Autentiske fotballdrakter fra alle de store ligaene
Det kan være vanskelig å kjøpe fotballdrakt på nett, men du kan være trygg på at fotballdraktene vi selger i vår nettbutikk er 100% originale fotballdrakter og offisielle produkter fra klubbene. Vi selger ikke fotballdrakter eller reproduksjoner laget av Toffs eller Score Draw, men autentiske offisielle fotballdrakter fra klubber og landslag. Er du på jakt etter en spesiell fotballdrakt? Sjekk ut vårt utvalg. Vi har Liverpool drakter, Manchester United drakter og drakter fra alle de store klubbene og ligaene.
Kjøpe gamle og nye fotballdrakter hos Retrodrakt
I vår nettbutikk vil du kunne kjøpe både nye og brukte fotballdrakter.
Alle brukte fotballdrakter blir nøye undersøkt for å vurdere kvaliteten til hver enkelt fotballdrakt før vi legger dem ut for salg.
Klikk her for å lese mer om rangering av brukte drakter.
Hvis du har noen spørsmål, ris eller ros så er det bare å ta kontakt med oss!
kontakt@retrodrakt.com
Visste du også at vi er fotballbutikken med billigst frakt i Norge? Frakt er kun 99,- uavhengig av hvor mange fotballdrakter du kjøper!
www.retrodrakt.com - Kjøp klassiske originale fotballdrakter til hyggelige priser!