Handlekurv 0

Retrodrakt.com - Norges beste på fotballdrakter!

www.retrodrakt.com er en nettbutikk for deg som elsker fotball og fotballdrakter. Vi har fotballdrakter fra 1980-2016 og alle fotballdrakter vi selger i vår nettbutikk er originale / autentiske.

Å kjøpe fotballdrakter på www.retrodrakt.com skal være en rask, hyggelig og trygg affære. Vi har 30 dagers åpent kjøp, og dersom du er misfornøyd med tilstand eller størrelse på drakten du har kjøpt, kan du sende drakten tilbake til oss og vi refunderer kjøpssummen til deg.

I vår nettbutikk vil du kunne kjøpe fotballdrakter fra alle de store og mindre ligaene i Europa. Du kan også kjøpe landslagsdrakter fra land over hele verden.

Vi har Liverpool drakter, Manchester United drakter, Chelsea drakter, Manchester City drakter, Tottenham drakter, Arsenal drakter, Real Madrid drakter, Barcelona drakter, AC Milan drakter, Juventus drakter etc.

I vår nettbutikk vil du finne alt fra dyrere samleobjekter og nyere billige fotballdrakter av høy kvalitet. Klikk deg inn på en av kategoriene og sjekk ut vårt utvalg.

NB: Alle fotballdrakter kjøpt i vår nettbutikk har gjennomgått en grundig kontroll og rengjøring før de legges ut for salg.