Handlekurv 0

Tilstand på draktene

Retrodrakt - Norges bredeste utvalg av fotballdrakter!

Alle fotballdrakter som selges på Retrodrakt.com har gått gjennom en grundig vurdering både med tanke på tilstand og originalitet for at du trygt skal kunne kjøpe fotballdrakter fra vår nettbutikk vel vitende om at drakten du mottar er autentisk og tilstanden svarer til dine forventninger.

Dette er for å sikre at ingen fotballdrakter som selges på Retrodrakt.com er falske eller av dårlig kvalitet. Hvis du skulle oppdage at en fotballdrakt kjøpt i vår nettbutikk er en forfalskning eller du er misfornøyd med kvaliteten, kan du ta kontakt med oss og vi vil refundere pengene dine etter at varen er returnert til oss.

På vår nettside selger vi både nye og brukte fotballdrakter. For å gjøre det lettere for deg som kunde har vi brukt et rangeringssystem for å bedømme kvaliteten på draktene. Nye fotballdrakter er merket som NY, mens på brukte fotballdrakter bruker vi en rangeringsskala som går fra 1-5.

Tilstandsrangering på brukte fotballdrakter 1-5

1: Veldig lav kvalitet.

2: Lav kvalitet

3: OK kvalitet.

4: God kvalitet

5: Veldig god kvalitet

I utgangspunktet selger vi ikke fotballdrakter som er rangert under 3, men i spesielle tilfeller dersom det er snakk om veldig sjeldne drakter eller samleobjekt kan vi gjøre unntak.

 

www.retrodrakt.com - Norges bredeste utvalg av klassiske originale fotballdrakter!